Vánoční vystoupení .... aneb co se děje na orlovně

22.12.2013 20:21

Již počtvrté jsme se sešli 4.adventní neděli, abychom se podívali, co si pro nás připravily naše děti spolu s jejich cvičitelkami.

Jako první se nám představil národopisný soubor Orlík spolu s Orelskou chasou. Tentokrát si pro nás připravili program všichni dohromady od nejmladších až po ty nejstarší. Na přípravě se podíleli všichni vedoucí jednotlivých skupin - Zdenka Drlíková, Michaela Koukalová, Hana Gloserová. K podívání byl místy dřevěný a místy živý Betlém. Kdo chtěl, přidal se k nám a spolu s námi si zazpíval koledy a krásně se tak naladil na Vánoce, které už přímo ťukají na dveře.

Začátek sportovního bloku tohoto programu patřil dětem, které zde pravidelně navštěvují zdravotní cvičení pod vedením atestované fyzioterapeutky Hany Filipové.

O další program se se svým vystoupením postaraly ty nejmenší děti, které zde pravidelně cvičí s Alenou Daňkovou a Veronikou Malíkovou. Následovala chvilka s míčovkami a potom opět děti pod taktovkou Veroniky a Aleny - tentokrát mladší školáci.

Následující chvíle patřily aerobiku. Postupně se nám představila děvčata, která pravidelně trénují s Petrou Kratěnovou a Klárou Kalužovou.

 

V závěru programu poděkovali moderátoři jménem Orla všem cvičitelkám, vedoucím souborům, švadlenám a těm, kteří nám moc pomáhají, aby vše fungovalo a vypadalo tak, jak má, všem rodičům, že nám svěřují své děti a všem dětem, které nám předvedly, jak moc jsou šikovné:-)

 

Fotky jsou již ve fotogalerii:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět